12/06/2024

Elevii și studenții pot achiziționa MacBook Air și MacBook Pro de 13 inci pentru un preț mai mic, dar și cu update-uri importante, după ce Apple a actualizat cele două laptopuri.

Apple a actualizat in iulie MacBook Air, adăugând True Tone la afișajul Retina pentru o experiență de vizualizare mai naturală și scăzând prețul la 1.099 dolari, cu un preț chiar mai mic de 999 dolari pentru studenți.

În plus, laptopul entry-level MacBook Pro de 13 inci de 1.299 dolari a fost actualizat cu cele mai noi procesoare quad-core din generația a VIII-a, ceea ce îl face de două ori mai puternic decât înainte. De asemenea, are acum Touch Bar și Touch ID, un display True Tone Retina și Apple T2 Security Chip și este disponibil la 1.199 dolari pentru studenți.

MacBook Air și MacBook Pro fac parte, de asemenea, din promoția Apple Back to School, care include o pereche de căști wireless Beats Studio 3, care vin la pachet odată cu achiziționarea unui notebook Mac sau a unui iMac. Cu design-ul lor elegant, portabil, afișaje Retina, performanțe zilnice extraordinare, durată de viață a bateriei pe tot parcursul zilei și macOS-uri rulante, notebook-urile Mac nu au fost niciodată mai populare printre cei din învățământul superior, datele oferite companiei de către Student Monitor arătând că aproape 60 la sută dintre studenții cumpărători de notebook-uri din SUA dețin un Mac.

„Studenții adoră Mac-ul – este caietul pe care se bazează, încă din camera de cămin până în clasă și alegerea nr. 1 în rândul studenților în învățământul superior”, a declarat Tom Boger, directorul principal al Apple Product Marketing.

„Cu un preț mai scăzut de 999 dolari pentru MacBook Air și un MacBook Pro de 13 inci actualizat cu performanțe mai rapide, Touch Bar și Touch ID la 1.199 dolari pentru studenți, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a aduce un Mac la facultate”, spune el

Actualizări la cele mai populare Notebook-uri Apple pentru studenți


MacBook Air dispune de un design subțire și ușor în trei finisaje frumoase, comoditatea și securitatea Touch ID, un procesor dual core de generație a VIII-a, sunet stereo larg imersiv și durată de viață a bateriei pentru toată ziua. Ecranul său uimitor Retina de 13 inci are acum True Tone care ajustează automat temperatura culorii afișajului pentru o experiență de vizionare mai confortabilă.

MacBook Air este conceput pentru a putea duce activități zilnice, de la navigare prin e-mail și web, la editare foto și apeluri FaceTime, iar la un preț chiar mai mic, este notebook-ul „do-it-all” pentru consumatori și studenți deopotrivă.

MacBook Pro de 13 inci conține procesoare puternice, SSD-uri super-rapide, durată de viață a bateriei pentru toată ziua și cel mai bun afișaj pentru notebook-uri Mac realizat vreodată, într-un design portabil de numai un kilogram.

În ziua de azi, laptopul entry-leverl MacBook Pro de 13 inci primește cele mai noi procesoare quad-core pentru performanțe de până la două ori mai rapide, Touch Bar și Touch ID, True Tone la ecranul Retina strălucitor, Apple T2 Security Chip și difuzoare stereo imersive cu sunet stereo larg, toate la același preț de pornire de 1.299 dolari sau un preț chiar mai mic pentru studenți.

Cu toate aceste caracteristici puternice, MacBook Pro este alegerea perfectă pentru elevii care se îndreaptă spre facultate și caută caietul care îi va ajuta să ajungă la absolvire și nu numai. Pana sa ajungeti acolo, nu uitati, daca aveti nevoie de meditatii matematica sau alte materii, contactati-ne! Va stam la dispozitie cu preturi personalizate.

1 thought on “Apple a updatat MacBook Air și MacBook Pro pentru începutul școlii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *