17/07/2024

Meditatii Informatica Bucuresti

Prin sedintele de meditatii informatica, ne propunem sa-i familiarizam pe elevi cu notiunile de baza legate de calculator, componentele acestuia, sistemul de operare Windows, precum si cu fundamentele functionarii oricarui asemenea dispozitiv.Cunoasterea principalelor versiuni ale sistemului de operare Windows (XP, Vista, 7, 8, 10) ii va ajuta pe cei mici sa foloseasca cat mai bine calculatorul personal sau laptopul, atat pentru scoala cat si pentru activitati recreative, precum jocuri sau navigare pe internet.

windows xp

MEDITATII INFORMATICA BUCURESTI PENTRU TOTI DORITORII!

Microsoft Office, SQL, C++


Meditatii Autocad, Nanocad – online – la tine acasa


PRET MEDITATII AUTOCAD, NANOCAD

– 1300 LEI – 10 sedinte a cate 2 ore/ cursant


PRET MEDITATII INFORMATICA


Lista completa de preturi meditatii


Microsoft-Office-logo

De asemenea, in cadrul sedintelor de meditatii la informatica, elevii vor avea posibilitatea de a-si consolida si largi orizontul de cunostinte despre suita Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint), indiferent de versiune (2007,2013 etc).

UTILE, GRATUITE:

  1. C++ ONLINE COMPILER – Simplu si rapid, scrii codul in C++ si nu mai este nevoie sa instalezi pe calculator CodeBlocks, de exemplu!
  2. C++ SHELL – De asemenea, online!
  3. PASCAL ONLINE COMPILER

Pornind de la nivel Basic, cunoasterea programelor Word, Excel sau Powerpoint este esentiala pentru elevii claselor primare, gimnaziale, pentru liceeni dar mai ales pentru adultul ce se afla in cautarea unui loc de munca!


In urma cu 20 de ani, nu ne-am fi imaginat ca tehnologia informatiei si a comunicatiilor va capata avantul pe care il are in ziua de azi. Daca atunci elevii invatau informatica abia din liceu sau, in cel mai bun caz, din clasele gimnaziale, in zilele noastre aceasta disciplina a devenit realmente indispensabila.

Lucrul la birou, activitatile educationale, campaniile de informare in masa nu ar fi posibile fara o functionare corespunzatoare a calculatoarelor personale, a laptopurilor dar si a celorlalte device-uri. Nevoile actuale ale populatiei au contribuit la introducerea unor schimbari majore in curricula nationala. De aceea, informatica a devenit o disciplina care se studiaza inca din primii ani de scoala.


Meditatii AUTOCAD pentru elevi, studenti sau pentru angajare

Grupele se realizeaza de 2 ori pe luna, minim 3 si maxim 5 cursanti. Consideram ca pentru a obtine un nivel de experienta minim in utilizarea acestui soft este necesar cel putin 20 ore, adica minim 10 sedinte.

Veti invata desene tehnice 2D si 3D pentru proiectare, utilizarea programului de proiectare si desen tehnic Autocad, comenzi de baza, interfata soft, unitati de masura, desen la scara, plotari si publishing in Autocad, VBA pentru Autocad, desen tehnic pentru constructii si instalatii, desen de executie, debitari piese, desen de productie in masa si multe altele!

Asteptam solicitarea dvs!


Meditatii informatica in Bucuresti – avantaje nenumarate intr-o lume tehnologizata!

Prin modul in care a fost conceputa programa scolara, cu totii ne dam seama de importanta tehnologiei informatiei si a comunicatiei dar si a orelor de meditatii la informatica!

Traim intr-o era a tehnologiei in care utilizarea aplicatiilor de baza sau a celor mai avansate ne ajuta sa fim mai performanti la scoala sau la locul de munca.

Acest lucru va fi inteles si de catre elevi inca din clasele mici. La liceu acestia vor aprofunda cunostintele anterior dobandite si vor fi initiati in tainele programarii si a utilizarii bazelor de date. La finalul celor 4 ani de liceu, elevii profilului matematica-informatica au posibilitatea de a sustine atestate profesionale. Cu aceasta ocazie, noi, profesorii care efectuam meditatii informatica, vrem sa ii ajutam pe copiii dvs sa fie pregatiti pentru aceasta testare importanta, oferindu-le suportul necesar in elaborarea aplicatiilor (interogari in baze de date, creare baze de date, creare site etc).

Nu in ultimul rand, avem in plan sa oferim sedinte de meditatii informatica in Bucuresti si elevilor de la liceele tehnologice, dar si celor de la profilul uman, care se pregatesc sa sustina proba de competente digitale din cadrul examenului de BAC.

Asadar,  daca v-am convins sa veniti la orele noastre de meditatii informatica, asteptam cu mare drag sa ne contactati iar echipa noastra va fi mereu pregatita sa raspunda solicitarilor dvs!

Pentru programa scolara detaliata, puteti accesa pagina dedicata din sectiunea BLOG.


meditatii informatica bucuresti, meditatii informatica, meditatii autocad, meditatii nanocad, pregatire elevi microsoft office