14/04/2024

Meditatii matematica Bucuresti

Matematica este o disciplina fundamentala din curricula nationala care adesea creaza nenumarate probleme atat elevilor de gimnaziu si de liceu cat si la examenele de admitere. Complexitatea notiunilor este destul de greu de asimilat de majoritatea covarsitoare a elevilor.

Venim astfel in ajutor prin intermediul sedintelor de meditatii matematica Bucuresti!


Pentru oferte la meditatii matematica Bucuresti, contactati-ne! Sedinte de 2 ore in grupe de maxim 4 elevi sau individual.

meditatii-orice.ro

CALCULATOR RAPID PRETURI MEDITATII


Sedintele de meditatii matematica gimnaziu si liceu, isi propun asadar sa transmita notiunile de teorie de baza, cat si cele mai avansate, intr-o maniera mai simpla si mai usor de asimilat!

meditatii matematica bucuresti

Avem puterea sa credem ca meditatiile la matematica ajuta la o imbunatatire substantiala a performantelor scolare, fie ca este vorba de gimnaziu, liceu, examene nationale sau simple teze si lucrari.


Linkuri utile

https://openstax.org/subjects/math

Algebra, trigonometrie, analiza matematica etc – toate structurate foarte bine (in engleza)


Cui ne adresam

Orele de pregatire la disciplina matematica se adreseaza elevilor claselor primare, ale claselor 1-8 si celor de liceu, cat si celor care se pregatesc sa sustina cel mai important examen din viata lor: Bacalaureatul.

Vrem sa demonstram elevilor nostri dar si parintilor acestora, ca implicarea lor si metodele interactive, cat si cele care ii incurajeaza sa descopere noi informatii, sunt cele care dau cele mai bune “roade”! Matematica este o disciplina exacta care se invata prin rezolvarea a numeroase probleme, din cele mai variate, care obliga scolarul sa gandeasca, sa realizeze conexiuni logice si sa isi foloseasca din plin gandirea algoritmica!

matematica distractiva

Ce veti invata in cadrul sedintelor de meditatii matematica, Bucuresti


matematica inseamna multe rezolvari de probleme

Notiunile de baza din matematica sunt dobandite inca din timpul invatamantului gimnazial. La clasele 1-8 va veti consolida si veti aprofunda notiuni precum:

  • multimi, fractii, divizibilitate, ecuatii, inecuatii si sisteme, formule de calcul prescurtat, sisteme de ecuatii…

si multe altele.

Tot in timpul gimnaziului, scolarii incep a deprinde tainele geometriei plane si a celei in spatiu. Astfel, acestia se vor familiariza cu cele mai elementare figuri geometrice, vor invata o serie de notiuni referitoare la unghiuri, masura unghiurilor intr-un triunghi, tipurile triunghiurilor, dar si o gama completa de axiome si teoreme geometrice, atat in plan cat si in spatiu.

Lista completa de preturi meditatii matematica

La liceu, adolescentii vor aprofunda notiunile invatate in gimnaziu si vor completa cu o serie de noi informatii din algebra, analiza matematica si geometrie euclidiana. La liceu ei vor cunoaste ce este acela un logaritm, o limita, o derivata sau o integrala. De asemenea vor invata ce sunt numerele complexe, matrici si determinanti, despre grupuri si corpuri de numere. Puteti accesa gratuit teoriaprograma scolara si diversele aplicatii, special concepute pentru fiecare clasa in parte!

Avand in vedere ca un procent insemnat din absolventii de liceu urmeaza cursurile Academiei de Studii Economice sau ale unei facultati cu profil economic, programa scolara a introdus si cateva elemente de matematici financiare pentru a-i pregati din timp!


De ce sa alegeti sedintele noastre de meditatii matematica Bucuresti?

Potrivit adevarul.ro, admiterea absolventilor clasei a VIII-a in invatamantul profesional de stat pentru anul scolar 2017-2018 se desfasoara in conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a admiterii in invatamantul profesional de stat, aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale si cercetarii stiintifice nr. 5068/2016.  Asadar, cele doua probe care compun evaluarea de la incheierea gimnaziului conteaza enorm in ”economia” admiterii la liceu. Acest aspect a produs, in mod inevitabil, o crestere a nevoii de a urma ore de meditatii matematica.

Incepe invatatul la matematica chiar de la debutul anului scolar!

Atat in cazul Evaluarii Nationale, cat si in cazul Bacalaureatului, materia prevazuta in programa pentru examen este destul de stufoasa. De cele mai multe ori, elevii au tendinta de a se apuca de recapitulat in ultima luna, bazandu-se pe faptul ca au invatat desctule in decursul timpului… Psihologii atrag insa atentia ca aceasta nu este cea mai buna solutie. De aceea este de preferat sa apelati la sedinte de meditatii matematica in Bucuresti, in special sedintele individuale de meditatii matematica, pentru a fi siguri ca elevul ca obtine o nota mare la examenele nationale!

Avem oare nevoie de meditatii matematica sau nu?

meditatii matematica rezolvare probleme

In cazul elevilor mai slabi la invatatura, dar si in cazul in care un copil isi doreste performanta in matematica – noi suntem de parere ca da! Sedintele individuale de meditatii matematica vor aduce un plus la note dar vor ajuta, in acelasi timp, si la dezvoltarea gandirii abstracte si matematice!


Stiati ca…


…elevii romani nu sunt printre cei mai constiiciosi atunci cand vine vorba de numarul de ore petrecut pentru rezolvarea temelor de acasa??

Aici nu vorbim doar de matematica, evident!

Cercetarea arata ca, la acest capitol, romanii sunt depasiti, in mod categoric, de catre colegii lor asiatici!

Chinezii, japonezii, dar si elevii din Singapore petrec cel mai mult timp pentru rezolvarea temelor, 12 -14 ore pe saptamana! La polul opus se situeaza copiii si adolescentii din tarile nordice, care nu aloca pentru pregatirea temelor mai mult de 30 de minute pe zi!

Nu intamplator, rezultatele se lasa asteptate, iar la evaluarile Pisa, Romania se afla mai intotdeauna in coada clasamentului.

operatii matematica

Problema ar putea fi rezolvata prin participarea la ore particulare de meditatii matematica, in Bucuresti si nu numai, care sa acopere lacunele datorate lipsei de timp destinata aprofundarii fiecarui capitol din programa scolara!


Cine sunt eu

Sunt absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica promotia 2007, si master pe ALGEBRA SI TEORIA NUMERELOR. Am terminat facultatea in sistem pre-bologna si masterul 1 an jumatate pana in 2009. Am participat la olimpiadele de matematica incepand din gimnaziu si pana in clasa a 12-a.

Prima data am inceput meditatii matematica cu un coleg de facultate, care a luat cu brio examenul la ecuatii diferentiale. Asta se intampla in anul 3 de facultate… De atunci au trecut mai mult de 10 ani de meditatii matematica cu elevi de toate varstele de la clasa a 5-a si chiar si studenti de anul 1 si 2 la Spiru Haret, ASE sau Universitate!

Va asteptam cu drag!

Matematica nu este grea!

Matematica este regina stiintelor. (Gauss)


Copyrighted.com Registered & Protected 6HFF-SZUT-3ZAH-YU04

meditatii matematica Bucuresti, pregatire la matematica, tutoring, meditatii matematica sector 1, meditatii matematica sector 2, meditatii matematica sector 3, meditatii matematica sector 4, meditatii matematica sector 5, meditatii matematica sector 6    


  1. Cum se organizeaza orele de meditatii? Se formeaza grupe?

    Orele de meditatii se pot organiza pe grupe de maxim 4 elevi constituite in functie de clase si nivelul de pregatire al elevului. Vedeti si ghidul pentru perioada pandemiei.

  2. De ce sunt importante meditatiile la matematica?

    Aceste pregatiri va vor ajuta sa parcurgeti pe indelete si intr-un ritm propriu de invatare matematica, astfel veti putea sa asimilati mult mai repede noile notiuni de algebra, geometrie sau analiza matematica. Se va realiza o predare uniforma tinand cont de omogenitatea grupelor de elevi (acelasi nivel, aceeasi clasa).