17/07/2024

Nu a fost bine lansată noua serie iPhone 11 și, evident, site-urile, vloggerii și bloggerii de specialitate s-au întrecut în teste și review-uri ale noilor terminale Apple. De la rezistența la lovituri, la calitatea fotografiilor și până la viteza sistemului de operare, s-au făcut sute și mii de comparații.

Va recomandam sa aveti grija daca copilul dvs merge cu noul iPhone la scoala!

iPhone XS pret – oferte (LINK)

PREZENTAREA OFICIALA:

Și nu doar comparații între iPhone 11 și modelele concurenței, așa cum am putea crede. S-au realizat nenumărate comparații și între modelele noi de telefoane Apple și cele precedente ale companiei din Cupertino. Și, la unul dintre aceste teste, a apărut surpriza.


iPhone XS pret – oferte de la eMAG Romania

Pe canalul de Youtube EverythingApplePro am putut vedea că noul iPhone 11 nu este un telefon atât de rapid pe cât se aștepta toată lumea, mai ales dacă e comparat cu predecesorul său. Asta chiar dacă iPhone 11 Pro are un procesor Apple A13 Bionic, în timp ce iPhone XS are un procesor Apple A12 Bionic, teoretic unul inferior.


SPEED TEST:


Dar, deși pe hârtie, iPhone 11 Pro ar trebui să aibă, apriori, avantaj în fața lui iPhone XS, se pare că realitatea a bătut pronosticurile și calculele teoretice. Pentru că, la acest test, la care au fost supuse iPhone 11 Pro, iPhone XS și iPhone X, și la care fiecare dintre cele trei telefoane trebuia să execute aceleași aplicații în același timp, telefonul care a reușit să le execute în cel mai scurt timp posibil a fost iPhone XS, nu iPhone 11 Pro, cum ar fi îndemnat calculele hârtiei.

iphone xs emag

iPhone XS pret

Concret, smartphone-ul iPhone XS a reușit să completeze cele două serii de aplicații în 5 minute și 21 de secunde. Asta în timp ce iPhone 11 Pro a avut nevoie de 5 minute și 49 de secunte. Pe locul 3, iPhone X a avut nevoie de șapte minute și 27 de secunde.


La prima serie de executare a aplicațiilor, iPhone 11 Pro a reușit să fie cu o secundă mai rapid decât iPhone XS. Dar la a doua serie de aplicații rulate pe cele două telefoane, iPhone XS a reușit să termine cu 19 secunde înaintea mai noului iPhone 11 Pro. Un rezultat destul de interesant, mai ales dacă ținem cont de așteptările utilizatorilor, dat fiind că Apple A13 ar trebui să fie mult mai rapid și mai eficient decât predecesorul său.


iPhone XS pret – NOUA GENERATIE


Evident, sunt mulți factori care puteau influența rezultatu final, nu doar procesorul, ci și numărul de RAM, mai ales când se adună mai multe aplicații în executare. În orice caz, este un rezultat nu neapărat prost pentru iPhone 11 Pro, care oricum a scos un timp excelent, ci o veste nemaipomenită pentru cei care au deja un iPhone XS sau pentru cei care își doresc un nou telefon și acum pot alege fără dubii iPhone XS.

2 thoughts on “iPhone XS a depasit iPhone 11 Pro: „batranul” XS a fost mai rapid decat telefonul echipat cu un procesor mai bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *