17/07/2024

Meditatii romana Bucuresti

Dorim sa venim in sprijinul elevilor de clasele 1-8, precum si elevilor de clasele a 12-a care se pregatesc pentru sustinerea admiterii la Academia de Politie si la Facultatea de Drept prin meditatii romana, in Bucuresti, orice sector!


Care este propunerea noastra?

Va oferim urmatoarele meditatii:

 • sedinte de pregatire si meditatii romana Bucuresti cls 1-8
 • pregatire evaluare nationala cls 8 la limba romana
 • pregatire admitere pentru Academia de Politie si/sau Drept
 • meditatii romana pentru straini, in Bucuresti la domiciliul nostru sau online (Skype, Meet, Whatsapp Web etc) cu plata in avans


New!

I’ve been a teacher in Bucharest and a native speaker of Romanian language. With my help and patience, headaches about Romanian language will be just a bad dream!

Give us a call – Limba Romana Pentru Straini!


DOWNLOAD >> LIMBA ROMANA MANUAL INCEPATORI – Romanian Language for Beginners <<


DOWNLOAD >> LIMBA ROMANA MANUAL AVANSATI – Romanian Language for Advanced Users <<


Fiind o absolventa a Facultatilor de Istorie si Drept din cadrul Universitatii de Stat, Bucuresti, si profesoara de cultura civica la Liceul Vlahuta si Scoala 45, consider ca va pot impartasi cunostintele dobandite pana in prezent in vederea obtinerii celor mai bune rezultate la examenele nationale, cat si la cele de admitere!

La noi, cand vine vorba despre meditatii romana Bucuresti, acestea se desfasoara structurat, pe mai multe paliere.


Pentru ca ne propunem ca elevii nostri sa obtina rezultate remarcabile, oferim pregatire continua in sedinte de meditatii bine organizate dupa curricula nationala, pentru elevii de scoala primara, generala dar si pentru cei care urmeaza sa dea examene pentru a accede in Invatamantul Superior!

octavian goga

Oferim sedinte de meditatii romana in Bucuresti care vor include parcurgerea si aprofundarea tuturor elementelor la disciplina Limba si literatura romana:

 • verbul, grupe de conjugari si timpuri verbale
 • substantivul
 • articolul
 • adjectivul
 • pronumele
 • numeralul
 • adverbul
 • conjuctia
 • prepozitia
 • interjectia

CU NOI VETI INTELEGE MAI BINE PARTILE DE PROPOZITIE, precum subiectul, predicatul, atributul si tipurile de complemente!

meditatii

Limba Romana pentru straini:

Faceti primii pasi spre cunoasterea limbii romane!


Ne dorim integrarea tuturor categoriilor sociale, indiferent de etnie sau nationalitate. Pentru straini, invatarea limbii romane pentru straini poate fi destul de dificila la inceput, datorita particularitatilor lingvistice mai greu de inteles. De aceea, consideram ca este binevenit pentru acestia sa le dam o mana de ajutor si sa facem meditatiile la limba romana mult mai usoare. Astfel, strainii au posibilitatea de a invata elemente de limba romana, cultura si traditie in cele mai mici detalii, pornind de la notiunile elementare. Prin metode moderne, adaptate nevoilor acestora, meditatiile la limba romana pentru straini ii vor ajuta sa gaseasca cat mai rapid locul de munca dorit!


VEDETI lista de preturi la meditatii limba romana pentru straini


Pe scurt, dorim ca meditatiile la limba si literatura romana sa se desfasoare intr-un cadru cat mai placut si relaxant, astfel incat copiii dvs sa nu isi faca griji in momentul testarilor sau ale celor mai importante examene!Performante si rezultate obtinute de echipa noastra


-Locul I pe judet la olimpiada de geografie, 2006, si participarea la etapa nationala a concursului, la Brașov.

-Locul I pe judet si calificare la etapa nationala a olimpiadei de istorie, Suceava, unde s-a obtinut un premiu special cu nota 8,75.

-Stagiu de practica la Institutul Diplomatic Roman, iulie 2007.

-Cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European din anul 2009, participarea la proiectul organizat de Asociatia Pro-Democratia, 31 mai – 1 iunie 2009, fiind, ulterior, selectat pentru efectuarea unei vizite la Bruxelles la institutia Parlamentului European.

-In perioada 10 – 25 iunie 2009, absolvire cursuri Scoala de vara cu tema “Business Development within Globalisation and European Union”, organizata de Universitatea Romano-Americana in parteneriat cu Universitatea din Alabama Huntsville.

-In perioada 2006-2011, absolvire cursuri modul psiho-pedagogic, nivelul I si II, organizat de catre Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, obtinand certificate de absolvire pentru fiecare nivel in parte.

-In anul 2012, participare la proiectul international din cadrul programului european “Youth in Action”,  intitulat “Pangea of Democracy”, desfasurat la Agri, Turcia, 30 iunie – 8 iulie.

-In perioada 4-16 martie 2013, participare la Scoala de primavara cu tema “Human Trafficking, Public Health and Law”, organizata de Universitatea Romano-Americana, in parteneriat cu Universitatea din Siena si Universitatea din Yale, Siena, Italia.

Va asteptam la meditatii limba romana, Bucuresti!


ROMANIAN LANGUAGE FOR BEGINNERS:
manual incepatori limba romana straini

ROMANIAN LANGUAGE FOR ADVANCED:
manual avansati limba romana straini


meditatii romana, meditatii romana gimnaziu, meditatii romana scoala primara, meditatii admitere drept, meditatii pentru admitere Academia de Politie, meditatii romana bucuresti, pregatire limba romana bucuresti