18/05/2024

Despre noi

Suntem o echipa tanara, ambitioasa si in plina dezvoltare si avem ca principal obiectiv sprijinirea elevilor de gimnaziu si liceu, prin efectuarea de ore de pregatire (meditatii) care sa le consolideze cunostintele dobandite la clasa si sa-i ajute sa rezolve cu succes orice tema.

Avem convingerea ferma ca meditatiile la orice materie sunt o buna sursa de consolidare si aprofundare a cunostintelor. La clasa, profesorul incearca sa predea materia la un nivel mediu pentru a fi pe intelesul tuturor. Insa, pentru a obtine rezultate meritorii, este nevoie ca elevul sa cunoasca elementele de finete ale fiecarui capitol din programa scolara. Suntem de parere ca problemele rezolvate impreuna inseamna mai mult decat o teorie explicata in graba!

SI ASTA FACEM NOI, MEDITATORII,

care ne propunem sa lucram diferentiat in functie de nivelul de cunostinte al fiecarui elev in parte.

INDIFERENT CA OPTATI PENTRU MEDITATII ROMANA, MEDITATII MATEMATICA, MEDITATII ISTORIE SAU GEOGRAFIE, INFORMATICA ORI LIMBI STRAINE, SCOPUL NOSTRU ESTE ACELASI:

REUSITA ELEVULUI!

Rezultatele excelente obtinute la clasa sau la evaluarile nationale este o incununare a muncii noastre asidue si a convingerii ca DOAR PRIN MUNCA SI PERSEVERENTA SE POATE REUSI!


De ce sa ne alegeti pe noi?

Va oferim metode de lucru moderne si interactive, bazandu-ne mai mult pe aplicatii decat pe teorie precum si pe invatarea prin descoperire. Pentru noi reusita elevului reprezinta satisfactia noastra profesionala!

De ce sunt importante meditatiile?

Aceste pregatiri va vor ajuta sa parcurgeti pe indelete si intr-un ritm propriu de invatare materia, astfel veti putea sa asimilati mult mai repede noile notiuni. Se va realiza o predare uniforma tinand cont de omogenitatea grupelor de elevi (acelasi nivel, aceeasi clasa).

Cat costa o sedinta de meditatii si cat dureaza aceasta?

Pretul depinde de materia la care se doreste a se face pregatire. Pretul mediu este de 110 lei sedinta de 2 ore. Pentru mai multe oferte si detalii vedeti rubrica de PRETURI.

Cum se organizeaza orele de meditatii? Se formeaza grupe?

Orele de meditatii se pot organiza pe grupe de maxim 2-3 elevi constituite in functie de clase si nivelul de pregatire al elevului. Vedeti si ghidul pentru perioada pandemiei.

  • De unde a aparut aceasta initiativa “meditatii orice materie”?
  • Din dorinta de a veni in sprijinul elevilor pentru a intelege mai bine materia si de a explica mai in detaliu notiunile pe care le predau profesorii la orele de clasa.