19/05/2024

Meditatii Fizica (liceu)

FIZICA este o materie foarte importanta pentru elevii de liceu, mai ales in cazul celor vor sa studieze la facultati care presupun conostinte temeinice de fizica si care, cel mai probabil, vor sustine si proba de fizica la BAC. Pentru elevii de liceu care sustin examenul de BAC la fizica este important sa inceapa pregatirea din timp pentru a putea intelege logic si fixa materia.

In contextul dezvoltarii tehnologice din prezent, intelegerea si folosirea cu usurinta a conceptelor fizice reprezinta o sansa la oportunitati profesionale extrem de atractive pentru viitorul copiilor.


Pentru oferte la meditatii fizica liceu, meditatii la sediul nostru din Mihai Bravu 290, sector 3, Bucuresti, contactati-ne! Sedinte de 2 ore in grupe de maxim 4 elevi sau individual.

meditatii-orice.ro

Sedintele de meditatii matematica gimnaziu si liceu, isi propun asadar sa transmita notiunile de teorie de baza, cat si cele mai avansate, intr-o maniera mai simpla si mai usor de asimilat!

Fizica de liceu ofera copiilor notiuni esentiale in intelegerea relatiei dintre fenomene si legile din fizica, dar si aplicatiile acestora in diferite tehnologii:

optica geometrica,

principii si legi in mecanica clasica

teoreme de variatie si legi de conservare in mecanica

elemente de statistica

elemente de termodinamica

producerea si utilizarea curentului continuu si celui alternativ

oscilatii si unde mecanice, electromagnetice

optica ondulatoare

teoria haosului

teoria relativitatii

fizica cuantica si atomica, semiconductoare

fizica nucleara

Fizica este si un exercitiu de logica excelent pentru dezvoltarea elevilor. Insa acestia trebuie indrumati pentru a-si identificarea unui stil personal de învățare si a deprinde tehnici de memorare vizuala.

Rolul sedintelor de meditatii fizica pentru liceu este acela de a stimula curiozitatea adolescentilor pentru intelegerea si explicarea fenomenelor fizice si proceselor tehnologice, sa isi dezvoltate gandirea critica, sa identifice relatiile cauzale, sa creeze un experiment, sa faca observatii valoroase si sa interpreteze corect rezultele obtinute.

Profesorii de fizica sunt instruiti conform programelor și cursurilor de pregătire metodică acreditate de către Ministerul Educației, ajutand, astfel, elevii sa inteleaga pe indelete si in stilul lor cunostintele teoretice. Descoperiti noile subiecte pentru BAC 2024!

Profesorii centrului nostru de meditație se ocupă de pregătirea elevilor de liceu sa obtina rezultate bune si foarte bune la lucrari de control, teze, teste, simulări si examene BAC si Admitere la Politehnica sau Universitatea de Medicina si Farmacie. 

Pregatirea se face in conformitate cu competentele incluse in programa ministerului.  De asemenea, lucram si cu elevii care au ramas corigenti pentru a-i ajuta sa isi imbunateasca rezultatele scolare la fizica.

 Obiective Educationale:

  • Urmarim intelegerea si fixarea notiunilor de baza, recuperarea lacunelor, efectuarea temelor si mentinerea unui ritm constant de pregatire;
  • Explicam importanta, relevanta si aplicatiile practice ale fizicii;
  • Lucram in grupe de pregatire de maxim 4 elevi, echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului;
  • Meditatiile la fizica in grup restrans ajuta elevii sa obtina rezultate mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa se incurajeze reciproc, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar;

In cazuri exceptionale se pot organiza sesiuni de pregatire individuala, tarifele fiind cele specificate in oferta centrului pentru pregatirea individuala.

Care sunt beneficiile participarii la sedintele de meditatie dezvoltate de centrul nostru?

Beneficiile participării la ședințele de meditații la geografie în Centrul nostru constau atât în asimilarea materiei școlare cât și în pregătirea pentru examene de tipul Bacalaureat sau admitere la facultate.

Calitățile după care ne-am selectat profesorii sunt:

  • experiență în a lucra cu elevi aflați la diverse niveluri de cunostințe;
  • calități pedagogice;
  • metode flexibile de lucru, în functie de personalitatea elevului;
  • răbdător;
  • să explice de câte ori este nevoie;

Profesorii noștri pregătesc cu succes atât elevi care doresc să înteleagă materia scolară cât și pe cei care au de susținut examene scolare.

Indiferent care este nivelul de cunostințe al elevului în acest moment sau obiectivele vizate, în Centrul nostru găsiți profesorii potriviti!

Sedința de meditații durează 2 ore.

Se programează o primă ședință tip interviu în care se face analiza situației scolare, analiza motivației de studiu, a punctelor tari și slabe ale elevului. Pe baza acestora se propune varianta de lucru cea mai eficientă pentru elev. Aceasta intalnire este GRATUITĂ.

NU facem meditații în grupe de elevi eterogene, cu elevi aflat la diferite niveluri de cunostințe! Grupele nostre sunt INTERACTIVE, de aceea e nevoie ca elevii să aibă același nivel.

Tu ești cel care alegi modalitatea de lucru:

ȘEDINȚE INDIVIDUALE PENTRU APROFUNDAREA MATERIEI

ȘEDINTE INDIVIDUALE FIZICĂ ADMITERE MEDICINĂ SAU POLITEHNICĂ

SEDINȚE MEDITAȚIE LA FIZICĂ GRUP 2-4 ELEVI.

ȘEDINTE INDIVIDUALE MEDITATII FIZICĂ BAC