13/06/2024

Meditatii Limbi Straine Bucuresti

Invatarea unei limbi straine la scoala, in particular, in sedinte de meditatii limbi straine sau in cadrul unor cursuri acreditate, desfasurate cu profesori cu o vasta experienta didactica reprezinta o adevarata “trambulina” de lansare catre un loc de munca mai bine platit din tara sau din strainatate.

Educatia moderna nu ar putea functiona fara ca elevul sau adultul aflat in procesul instruirii continue sa nu isi insuseasca bazele unei limbi de circulatie internationale.

Ne-am propus intotdeauna sa ne pliem realitatilor lumii contemporane si sa fim in deplin acord cu cerintele si exigentele impuse de catre piata muncii.


Lista completa de preturi meditatii


Scopul orelor de meditatii la limbi straine este de a acoperi o gama cat mai larga de problematici ce vizeaza gramatica, fonetica si vocabularul principalelor limbi de circulatie internationala.

Echipa de catre didactice cu o bogata experienta la catedra ofera o abordare moderna a procesului instructiv-educativ, facand sedintele de meditatii la limbi straine mai atractive si cu o doza sporita de interactivitate! Efectuam, individual sau pe grupe de 2-4 elevi, meditatii limba engleza, meditatii limba franceza si meditatii limba germana, sub atenta indrumare a unor lingvisti cu o buna reputatie pedagogica.

Oferim meditatii limbi straine pentru examenul de bacalaureat bacalaureat, testari curente, dar si alte examene destinate obtinerii unor certificari recunoscute la nivel international.

Meditatii limba engleza –  o sansa pentru fiecare

meditatii limbi straine engleza

Do you want to understand and to speak very well in English? We are waiting for you!

We’ll teach you grammar and spelling and much more!


Un studiu realizat in anul 2016 de catre Education First plaseaza Romania in topul tarilor cu cei mai buni vorbitori de limba engleza. Astfel, atara noastra ocupa un onorabil loc 16 la nivel European si 20 la nivel global, plutonul celor mai prolifice tari vorbitoare limbii cu cea mai larga arie de folosire la nivel mondial fiind condus de Olanda.

De aceea, ne-am propus sa dedicam o mare parte a activitatii de meditatii limbi straine studiului limbii engleze.

Progresul Romaniei se datoreaza in mare parte nu doar actului didactic, cat mai ales eficientei orelor de meditatii la limba engleza! Dorim sa contribuim si noi la evolutia tinerei generatii, dar si la perfectionarea generatiei adulte prin ore interactive de meditatii la limba engleza, desfasurate dupa o metodologie aflata in deplina concordanta cu programa elaborate de catre Ministerul Educatiei Nationale si in acord cu principiile didacticii moderne.

Participirea activa la sedintele de meditatii limba engleza este un prin pas al incluziunii sociale si a insertiei pe piata muncii nu doar a populatiei de varsta scolara, ci si a adultilor care doresc o reconversie profesionala.

Do you speak English? Fie ca te regasesti la inceput de drum sau detii o baza solida de cunostinte de gramatica si vocabular ale limbii engleze, te invitam sa iei parte la orele de meditatii la limba engleza, organizate in functie de nivelul de cunostinte al fiecarui cursant.

Orele de meditatii la limba engleza au un scop precis, si anume acela de a fixa si consolida cunostinte de gramatica, fonetica si vocabular indispensabile unei conversatii solide cu un vorbitor nativ al acestei limbi.

Meditatii limba franceza: o cale de acces catre tarile francofone

Mult timp, franceza a fost considerate o limba nobila! Cunoscuta in randul expertilor si sub titulatura de “limba a diplomatiei”, franceza este utilizata cu predilectie in tari din Europa, Africa sau America de Nord. Franta, Belgia, partea vestica a Elvetiei sunt tarile unde limba franceza este la ea acasa. In Canada, in zona Quebec, nu mai putin de 6-7 milioane de vorbitori francofoni lupta pentru apararea identitatii lingvistice si culturale in fata a peste 330 de milioane de vorbitori anglofoni.

Data fiind importanta acestei limbi, activitatea noastra de meditatii la limbi straine se concentreaza, intr-o proportie covarsitoare, si pe studiul limbii franceze!

Putem oferi sedinte de meditatii limba franceza la preturi atractive, desfasurate dupa o curricula moderna, in conformitate cu programa scolara romaneasca si franceza! Abordarile tematice din cadrul orelor de meditatii la limba franceza sunt realizate respectand principiile didacticii moderne si tinand de nevoile si nivelul de cunostinte ale fiecarui elev. Organizam grupe de meditatii limba franceza pentru elevi de gimnaziu, liceu, dar si pentru cursantii care se afla in cautarea unui nou loc de munca.

Est-ce que tu aime la langue francais? C’est tres parfait pour nous d’inviter dans notre groupes!

steagul Frantei

Organizam, asadar, orele de meditatii la limba franceza pentru elevi cu un nivel de baza al cunoastintelor, dar avem disponibilitate si pentru formarea unor grupe pentru cei cu un nivel mediu sau avansat de cunostinte.

Cu noi, orele de meditatii la limba franceza devin o reala placere!

Sta in puterea noastra sa va insusiti temeinic cunostintele de gramatica si vocabular la orele de meditatii limbi straine!

Contactati-ne pentru a obtine de cele mai bune oferte la sedintele de meditatii limbi straine.

Obiectivul nostru este sa fim mereu deasupra tuturor in invatarea unei noi limbi prin intermediul sedintelor profesioniste de meditatii limbi straine!

Meditatii limbi straine pentru elevii de scoala generala! Va asteptam cu drag sa discutam impreuna in engleza!

Meditatii engleza, meditatii limbi straine Bucuresti – alegeti calitatea lectiilor bine facute!

[meditatii franceza, meditatii engleza, meditatii limbi straine, meditatii limbi straine Bucuresti]