19/05/2024

Meditatii Franceza

ȘEDINȚE DE MEDITATII LIMBA FRANCEZĂ

Acum ai posibilitatea să studiezi în cadrul centrului nostru de meditații limba franceză, sub formă de pregătire în vederea aprofundării materiei sau susținerii examenelor DELF/DALF sau a probelor de compentențe lingvistice din cadrul examenului de BACALAUREAT.


Pentru oferte la meditatii franceza Bucuresti, contactati-ne!

Sedinte de 2 ore in grupe de maxim 4 elevi individual.

meditatii-orice.ro

Motive pentru a face pregătire suplimentară la limba franceză

Limba franceză este o limbă frumoasă, însă foarte complexă. Fiecare cuvânt poartă cu sine o istorie literară bogată și semnificativă. Indiferent dacă ești cursant, profesor sau un pasionat al limbilor străine, cunoașterea limbii franceze îți poate deschide porți către noi oportunități, mai ales dacă stăpânești tainele scrisului. 

Pentru a înțelege limba franceză și lucrurile de finețe precum accente, stil și vocabular, cel mai bun sfat este să citești. Alegeți literatura franceză, ziare și chiar bloguri de unde să te inspiri și să exersezi cunoștințele de limbă. Cu siguranță vei găsi inspirație pentru viitoarele compoziții!

Scrie în mod regulat

Practice makes perfect! Sau, cum s-ar spune, exersează, exersează, exersează! Rezervă-ți timp în fiecare zi pentru a scrie în limba franceză, chiar dacă este vorba de 2-3 propoziții despre cum a fost ziua ta. Vei vedea cum textele se îmbunătățesc de la o zi la alta!

Extinde-ți vocabularul

Un vocabular bogat este secretul unei scrieri eficiente și care ajunge la sufletul cititorilor. Păstrează un carnețel unde să poți nota toate acele cuvinte noi pe care le întâlnești în timpul lecturii sau atunci când porți conversații. Nu uita să folosești aceste cuvinte și în textele pe care le vei scrie.

Fii răbdător și perseverent

Într-un final, țin să îți amintesc că îmbunătățirea abilităților de scriere în limba franceză este o călătorie de lungă durată, care necesită timp. Nu uita să îți sărbătorești mereu progresele. Chiar dacă ele sunt mici e bine să rămâi răbdător și perseverent în eforturile tale!

Citind pe scară largă, îmbunătățindu-ți vocabularul și exersând în mod constant, vei deveni mai încrezător și mai priceput în abilitățile tale de scriere. Așadar, ia stiloul (sau tastatura) și începe călătoria scrisului în limba franceză chiar astăzi!

Iar dacă dorești să iei parte la cursurile noastre online de limba franceză și să primești feedback personalizat de la cel mai bun profesor, nu ezita să ne contactezi!

PREGĂTIRE FRANCEZĂ BAC 2024

Una dintre probele de susținut în cadrul examenului de Bacalaureat este cea de competențe lingvistice. Elevul poate opta între limba engleză sau limba franceză. Dacă ai în plan o astfel de opțiune, echipa noastră de profesori te va ajuta să-ți atingi obiectivele la acest nivel.

Ședințele de pregătire franceză pentru examenul de Bacalaureat durează două ore, iar tu ești care alegi modalitatea preferată: MINIGRUP sau INDIVIDUAL

PREGĂTIRE DELF/DALF

meditatii franceza examene oficiale

Institutul Francez din România deţine aprobarea Ministerului Educației Naționale din Franţa pentru organizarea examenelor DELF și DALF, fiind un centru oficial de examen.

Diplomele oficiale DELF și DALF sunt eliberate de Ministerul Educaţiei Naţionale din Franţa în vederea certificării cunoştinţelor de limba franceză. Diplomele sunt recunoscute la nivel internaţional și au valabilitate nelimitată.

DELF și DALF validează cunoştinţele dobândite în limba franceză. Acestea permit, în funcție de nivelul obținut, admiterea la universități din Franța, aplicarea pentru naționalitatea franceză, obținerea mai ușoară a unui loc de muncă în România sau în străinătate, concretizarea unui proiect de mobilitate etc.

Există 6 diplome care permit validarea celor 6 niveluri ale Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi: DELF A1, DELF A2, DELF B1, DELF B2, DALF C1, DALF C2.

Examenele DELF și DALF constau într-o serie de teste ce evaluează diferite abilități: înțelegere orală, înțelegere scrisă, producție scrisă și producție orală.

Probele scrise (înțelegerea orală, înțelegerea scrisă, producția scrisă) sunt evaluate de către profesori evaluatori care au urmat o pregătire oficială și obligatorie. Proba orală (producția orală), la fel ca și în cazul probelor scrise, este evaluată de o pereche de examinatori care au urmat o pregătire oficială și obligatorie.

Alege sedinte meditatii franceza la centrul nostru din sos. Mihai Bravu 290, la 7 minute de metrou Piata Muncii si la un minut distanta de statia STB “Gheorghe Petrascu”

Ședințe individuale meditații limba franceză: 150 lei/ședința de 2 ore

Ședințe meditații limba franceză în grupe 2-4 elevi: 130 lei/ședința de 2 ore

Profesori cu experiență, care urmează întocmai Curricula Națională, dar și programele stabilite de către Institutul Francez din România pentru examenele oficiale DELF/DALF.