14/04/2024

Ce putem face pentru a reveni cât mai curând la viața de care ne bucuram în urmă cu câteva luni? Solidaritatea înseamnă a ajuta după propriile puteri. Uneori, asta înseamnă a aplica măsurile comunicate de autorități.

Prin autoizolare, limitarea deplasărilor, păstrarea distanței și aplicarea regulilor de igienă, putem crea un efect benefic pentru cei apropiați, dar și pentru întreaga societate.

Ne asteptam cu totii la o relaxare a masurilor – se vrea reinceperea scolilor pana in iulie DUPA INCETAREA STARII DE URGENTA – iar din 15 mai nu va mai fi nevoie de declaratii pe proprie raspundere pentru a iesi afara!

Vârful pandemiei presupune un vârf de peste 10.000 de cazuri, un număr de care ne apropiem foarte rapid – deja sunt aproximativ 9800 de cazuri de coronavirus in Romania. Prin aplicarea măsurilor comunicate de către autorități, atat parinti cat si copiii, contribuim semnificativ la limitarea răspândirii! 

Elevii ce stau acasa au reinceput scoala online – acolo unde este posibil. 

Cand ne vom intoarce la scoala…

Autoritatile deja au transmis alte teste de antrenament pentru Evaluare Nationala si BAC – va sfatuim sa incercati sa le rezolvati, cu siguranta atunci cand veti da examenul vor fi exercitii asemanatoare!

Fiecare dintre noi poate contribui la stoparea răspândirii virusului COVID-19, intr-un fel sau altul.

Daca si dvs vreti sa fiti alaturi de spitale si de doctorii din linia intai, puteti ajuta cu o donatie pentru medici si spitale prin intermediul eMAG

Informatii oficiale eMAG astazi, 22 aprilie 2020:

Peste 19.592 de oameni și 1.181 de companii au donat deja 6.802.345 Lei pentru cei din linia întâi. Susține și tu medicii, asistentele, angajații SMURD, polițiștii, militarii și pe toți cei care se luptă zi de zi cu virusul.

Aplicatii diverse: gimnaziu si liceu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *