13/06/2024

A picture taken on March 16 2020 in Baarn shows an empty classroom at the Baarnsch high school. - The Dutch government on March 15, 2020 ordered the closing of all schools, bars, restaurants, sex clubs and cannabis cafes in a bid to fight the spread of the new coronavirus. (Photo by Jeroen JUMELET / ANP / AFP) / Netherlands OUT (Photo by JEROEN JUMELET/ANP/AFP via Getty Images)

Consideram util sa va reamintim:

RĂMÂNEȚI în casă, pe cât posibil!

EVITAȚI contactul direct sau apropiat cu alte persoane!

MENȚINEȚI distanța de minimum 2 metri față de ceilalți!

NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane!

FERIȚI-VĂ de zonele aglomerate!

SPĂLAȚI-VĂ pe mâini cât mai des posibil!

NU VĂ ATINGEȚI cu mâinile fața, nasul gura sau ochii!

[2020] Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că școlile vor rămâne închise și în perioada în care este decretată stare de urgență de către președintele Klaus Iohannis.

„Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise”, a declarat Monica Anisieo.

Starea de urgenţă a fost instituită pe teritoriul României de la mijlocul lunii martie 2020. 

Cu siguranta scolile nu se vor deschide prea curand. DE ACEEA VA PROPUNEM SA NU RAMANETI IN URMA CU MATERIA, ALEGETI MEDITATIILE ONLINE – alaturi de noi veti intelege mai bine materia ramasa nepredata.

meditatii-orice.ro

Decretarea stării de urgență se poate institui pe o perioadă de cel mult 30 de zile, dar durata acesteia poate fi prelungită de preşedintele României, cu încuviinţarea Parlamentului.

Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, elevii intră în vacanța de primăvară de sâmbătă, 4 aprilie 2020 până marţi, 21 aprilie 2020. Cursurile continuă apoi în perioada 22 aprilie 2020 – 12 iunie 2020.

DEOARECE SUNTEM IN PLINA PANDEMIE, VA RUGAM INSISTENT SA RESPECTATI MASURILE INSTITUITE IN CONTEXTUL STARII DE URGENTA! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *