16/07/2024

Știați că prețul mediu al unui smartphone a crescut cu 11 la sută fata de ultimul trimestru din 2018? Cu prețuri atât de mari de pe piață, nu este de mirare că oamenii încearcă să-și păstreze telefoanele cât mai mult posibil. Ați deteriorat sau ați pierdut un telefon în trecut și a trebuit să vă grăbiți să achiziționați unul nou la preț total? Sunteți mereu îngrijorat de spargerea ecranului sau de scăparea telefonului în apă? Ar trebui să luați în considerare o asigurare telefon.

Cumpărăm asigurări pentru mașinile și casele noastre și, cu costul ridicat al smartphone-urilor, asigurarea acestora nu este nici prea dificilă. Încă nu sunteți pe deplin convins că merită? Citiți mai departe pentru cele cinci motive pentru care ar trebui să investiți în asigurare telefon.

Puteți cumpăra o asigurare telefon după ce v-ați cumpărat smartphone-ul

Majoritatea comercianților vă vor informa despre planurile lor de asigurare telefon în momentul vânzării. De obicei, puteți face o asigurare telefon chiar și prin telefon sau online. Deci, dacă ați cumpărat recent un telefon fără un plan de protecție, acționați acum. Nu doriți să pierdeți ocazia doar pentru a vă deteriora sau pierde telefonul în câteva luni. A fi proactiv este întotdeauna mai bine decât a fi reactiv.

O asigurare telefon este mai fiabilă decât un telefon bun

Multe telefoane sunt comercializate ca produse care oferă o mare protecție. Și deși o husă bună poate ajuta la protejarea telefonului, nu puteți preveni complet deteriorarea. Nicio carcasă nu vă poate face telefonul complet impermeabil sau indestructibil. Iar o husă nu poate împiedica furtul sau pierderea telefonului tău. Cel mai bun lucru ar fi să investești într-unul dintre cele mai bune accesorii de protecție pentru telefon și într-un plan de asigurare telefon de calitate. Puteti de asemenea sa incheiati o asigurare Iphone de pe emag!

Asigurarea este mai accesibilă decât crezi

Pierzi deja o sumă decentă de bani pe noul tău telefon. Chiar dacă utilizezi plata în rate, costurile se pot adăuga și pot fi copleșitoare. Înțelegem că gândul de a adăuga o asigurare telefon la acest cost inițial poate părea prea mult. Planurile de asigurare sunt de fapt mai accesibile decât ați putea presupune. Mulți furnizori oferă câteva opțiuni de planuri de asigurare, așa că există cu siguranță unul care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. Valoarea asigurării se extinde și la calitatea reparației. Multe companii de reparații de telefoane oferă servicii care sunt costisitoare sau nesigure. Planul de asigurare potrivit vă poate ajuta să vă asigurați că telefonul primește o reparație corespunzătoare la un preț corect.

Asigurarea acoperă lucruri pe care o garanție nu le acoperă

Te gândești că pentru că Iphone-ul tău are garanție, nu ai nevoie de asigurare? Este adevărat că majoritatea telefoanelor de astăzi au garanții de producător. O garanție acoperă, în general, probleme mecanice și defecte de software. Unul dintre cele mai bune motive pentru a investi într-o asigurare telefon este că acesta va acoperi ceea ce nu acoperă garanția. Este puțin probabil ca o garanție să acopere daunele cauzate de neglijență sau accidente. Dacă telefonul este pierdut sau furat, nici o garanție nu va ajuta în aceste cazuri. Desigur, nu spunem să renunțați sau să ignorați garanția, ci să vă gândiți la ea ca la prima linie de protecție.

Asigurea telefon eProtect de la Emag – vedeti lista completa de device-uri asigurate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *