16/07/2024

Numarul parintilor interesati de meditatii matematica pentru copiii lor a crescut foarte mult in ultimele luni. Acest lucru s-a intamplat pe fondul scolii online, in urma careia multi elevi au recunoscut parintilor ca se simt depasiti de materie. Matematica ramane cea mai dificila materie de inteles si pune la propriu si la figurat deseori probleme elevilor.

Scoala online nu a facut decat sa agraveze situatiile in care copiii nu inteleg bine materia si nu pot rezolva cu succes exercitiile si problemele.


Daca la clasele mai mici, parintii au putut sa se implice pentru a-si ajuta copiii la teme sau cu explicatii suplimentare, incepand cu clasa a V-a matematica devine si mai complicata, iar parintii nu mai pot sa tina pasul cu ritmul si volumul de predare.

De aceea, cea mai la indemana varianta ramane meditatia la matematica, acea pregatire suplimentara, in afara scolii, menita sa-l ajute pe copil sa depaseasca dificultatile pe care le are. Meditatiile la matematica au avantajul ca sunt oferite 1 la 1 si astfel este mult mai usor pentru elev sa inteleaga. Profesorul explica  in ritmul elevului si adaptat nivelului sau, iar acest lucru este foarte important. La scoala, de cele mai multe ori, acest lucru nu se intampla. Acolo, interactiunea fiind cu 25-30 elevi, timpul alocat explicatiilor individuale este mult mai redus.

In matematica, toate notiunile se leaga intre ele. Atunci cand apar multe lacune, elevul incepe sa piarda legatura cu materia, iar parintii se vad nevoiti sa opteze pentru ore in particular. Cererea pentru meditatii la matematica este  si mai mare in randul celor care se pregatesc pentru examenele nationale.

Cand ar trebui sa inceapa elevii sa faca meditatii la matematica?

Daca se apropie examentul de sfarsit de clasa a VIII-a sau bacalaureatul, este bine ca elevul sa inceapa meditatiile din toamna anului precedent examenului. Desigur, cu cat incepe mai devreme, cu atat va fi mai usor pentru copil sa asimileze materia, sa inteleaga mai usor si sa aiba rezultate bune la examenele nationale.

Unde puteti gasi meditatori buni la matematica?

Acum puteti alege meditatii online, de la distanta, iar acest lucru da posibiliatea elevilor din tara sa aiba acces la meditatori foarte buni.

Pentru meditatii matematica dar si pentru alte materii, puteti gasi meditatori compatibili pe cautmeditator.ro. Aceasta este o platforma dedicata meditatiilor, unde puteti gasi zeci de anunturi active si viabile.

Cum puteti folosi platforma in mod eficient?

  • folositi filtrele din stanga pentru a naviga usor prin toate anunturile. Astfel puteti seta un interval de pret minim si maxim, perioada postarii anuntului, daca doriti meditatii online, la domiciliul meditatorului sau al elevului, daca aveti nevoie de un meditator la matematica pentru scoala generala, liceu sau facultate
  • de asemenea, puteti rasfoi rapid printre anunturile meditatorilor selectandu-i pe cei care sunt studenti, licentiati, profesori preuniversitari sau universitari. Zona filtrelor contine si partea de experienta (daca vreti sa alegeti un meditator cu o experienta mai ampla) si durata sedintei care poate fi de 1 – 3 ore.
  • cititi anunturile meditatorilor care se incadreaza in cerintele dumneavoastra, faceti comparatii in ceea ce priveste experienta, tariful si alte criterii importante
  • alegeti meditatorul dorit pentru matematica si contactati-l pentru a stabili toate detaliile de programare meditatii.

Site-ul cautmeditator.ro se afla in topul cautarilor celor interesati sa ofere sau sa primeasca meditatii – nu doar la matematica, ci si la alte materii. Verificat si supravegheat permanent de un admin activ, site-ul este sigur si usor de navigat, cu anunturi detaliate.

Astfel, cei care ofera meditatii isi pot inscrie foarte usor anuntul in platforma, iar cei care au nevoie de pregatire suplimentara la matematica pot gasi cu usurinta profesorul colaborator perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *