18/05/2024

Nu te poți decide între un laptop pentru scrierea lucrărilor la facultate și o tabletă pentru vizionarea de filme? Atunci ia in considerare 2 in 1 laptops, opțiune care ți le oferă pe amândouă.

Au apus vremurile când trebuia să cumperi și să transporți două device-uri separate, adică un laptop și o tabletă.

2 in 1 laptops îți oferă funcționalitatea pe care o vei obține cu ambele, minus costul achiziționării unui al doilea dispozitiv

Utilizează 2 in 1 laptops în „modul laptop” pentru a scrie eseuri, a pregăti prezentări, a crea foi de calcul și a lua note în timpul cursurilor. Apoi treci la utilizarea ca tabletă pentru a viziona seriale captivante, pentru a face prezentări, cumpărături online, pentru a citi articole și a sta pe Instagram.

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegi 2 in 1 laptops.

Balamale sau detașabile?

2 in 1 laptops cu balamale arată și se simt ca un laptop premium. Au ecrane mai mari (perfecte pentru prezentări) și procesoare mai puternice.

În schimb, 2 in 1 laptops detașabile îți oferă libertatea de a folosi sau de a transporta tableta fără tastatură. De obicei, ele au ecrane mai mici decât modelele cu balamale și adesea au procesoare mai puțin puternice.

De exemplu, Chromebook-ul Asus Flip 2 in 1 cu balamale este perfect pentru fanii filmelor. Are o balamală de 360 de grade, astfel încât să îl poți folosi în modul cort – ceea ce înseamnă că tastatura nu îți va sta în cale în modul de vizionare filme.

Îl vei folosi la facultate?

Dacă vei transporta 2 in 1 laptops cu tine toată ziua, vei dori un computer cu o durată lungă de viață a bateriei și un design subțire și ușor.

Laptopurile 2 in 1 sunt astfel tot mai populare!

Laptopul ușor gen tableta Microsoft Surface Go este ideal pentru transportul la facultate. Cu toate acestea, încă este performant, datorită procesorului său Intel® Pentium® Gold. Stiloul detașabil Surface Pen și Typecover îl fac ideal pentru notițele scrise de mână sau pentru a face schițe din mers – precum și pentru a scrie eseuri.

Îl vei folosi pentru a oferi prezentări?

Ai nevoie de prezentări la cursuri? 2 in 1 laptops pot fi un instrument excelent pentru a oferi muncii tale factorul wow.

Vrei portabilitate, dar cu cea mai recentă tehnologie? Nu căuta mai departe de Microsoft Surface Book 2. Procesorul său foarte puternic poate face față tuturor software-urilor solicitante. Trebuie să prezinți în 3D? Nicio problemă, le poate face. În plus, cu Windows Ink, poți schița idei pe ecran pentru a face prezentarea interactivă.

Atentie la efectele pe care le pot avea statul prelungitor pe o tableta sau laptop!

De câtă putere ai nevoie?

Procesorul computerului tău acționează precum creierul său. Cu cât este mai puternic, cu atât poți face mai mult cu 2 in 1 laptops.

2 in 1 laptops mai ieftine sunt adesea dotate cu un procesor Intel Celeron sau Pentium. Acestea sunt suficient de puternice pentru a naviga pe web și pentru a scrie lucrări, dar este posibil să te confrunți cu sarcini mai exigente, cum ar fi editare video și foto sau jocuri.

Dacă vei efectua mai multe task-uri pe laptop – de exemplu, editarea fotografiilor, lucrul în Microsoft Office, streamingul Spotify și navigarea pe paginile web în același timp – merită să alegi un procesor Intel Core cu putere mai mare.

Cele mai accesibile device-uri 2 in 1: 

HP Spectre x360

Microsoft Surface Book 2

Vedeti si alte device-uri 2 in 1 care merita cumparate chiar acum!

Vrei să te uiți la seriale și filme?

Dacă intenționezi să folosești Netflix, nu vrei rabat la calitatea ecranului. Caută 2 in 1 laptops cu afișaje Full HD pentru o imagine vie și plină de culoare.

Laptop 2 in 1 eMAG

3 thoughts on “2 in 1 laptops – de ce sunt o opțiune excelentă pentru studenți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *